Rondleidingen

Buro van Stigt heeft samenwerking gezocht met De Gebouwengids om rondleidingen te verzorgen in De Hallen Amsterdam. Deze organisatie is vanaf de start bouw betrokken geweest bij de Hallen. Meer informatie vindt u op de website van dehallen-amsterdam.nl (hier vindt u ook meer informatie over de prijzen) of de gebouwengids.

De stichting Trom die het beheer van de Hallen doet heeft zelf geen ruimte om groepen te ontvangen. U vindt hier informatie over de diverse te huren ruimtes.

In het kader van rondleidingen is ook een boekje uitgebracht met fiets- en wandeltochten langs verschillende projecten, waaronder veel van Buro van Stigt.

 

Boeken

In september 2006 is door Stichting Agora Europe het omvangrijke boek “Bouwmeesters met Draagvlak” uitgegeven. In dit boek worden meer dan 20 projecten uitvoerig beschreven. Naast  architectonische en bouwkundige aspecten wordt ook aandacht besteed aan het proces van projectrealisatie. Hiervoor is gebruik gemaakt van interviews met betrokken partijen zoals opdrachtgevers en wethouders maar ook met buurtcomités. Het boek is te bestellen via:www.agora-europa.nl